Solbakken Folkehøgskole | Ansatte
page-template-default,page,page-id-21202,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ansatte på Solbakken

02 Harald xHarald Thompson Rosenstrøm
REKTOR
Harald har studert siviløkonomi, men er i utgangspunktet utdannet skuespiller ved Moscow Art Theatre School i Russland. Han har jobbet som skuespiller innen teater og film i Russland, Frankrike og Norge. Harald holder rektors time, er med på ballspill og underviser i skuespillerteknikk.

Epost: harald@solbakken.fhs.no

04 Endre xEndre Haukland
INSPEKTØR OG TEATERLÆRER
Endre har noe filmutdanning og er utdannet skuespiller ved LIPA – The Liverpool Institute for Performing Arts. Endre har jobbet mye med teater, revy, film og TV-serier. Endre bidrar med entusiasme i ballspill og faglig tyngde i skuespillerteknikktimer, ofte fokusert rundt Meisnerteknikken. For tiden er han å se i NRKserien Jenter.

Epost: endre.haukland@solbakken.fhs.no

HILDE NJØS xHilde Njøs
MUSIKKTEATERLÆRER
Hilde har utdanning fra Musikklinja ved Bergen Lærerhøgskole (nå Grieg-akademiet) og dramalinja ved samme høgskole. Hun har også studert teatervitenskap ved Universitetet i Bergen. Hun jobbet 11 år på Solbakken før hun var med å starte opp Musikkteaterlinja ved Bårdar Akademiet. 2006 kom Hilde tilbake til Solbakken og underviser nå i sang, stemmebruk, kor, ensemblesang og interpretasjon.

Epost: hilde.njos@solbakken.fhs.no

Øyunn xØyunn Bjørge
TEATERLÆRER
Øyunn er utdannet musikalartist ved Ballettakademien i Göteborg og har tatt PPU på KHIO. Hun har lang erfaring som stemmeskuespiller og som skuespiller og sanger for bla. Oslo nye teater. Øyunn underviser i yoga, Viewpoints og Metoden for fysiske handlinger og handlende analyse.

Epost: oyunn.bjorge@solbakken.fhs.no

GeirGeir Hytten

DANSELÆRER
Geir er utdannet musikalartist ved Bårdar, og samtidsdanser ved London Contemporary School of Dance og Laban. Geir har Master i Dance Performance. Han jobber regelmessig med kompaniet Punchdrunk Theatre Experience, og har også jobbet mye for Jo Strømgren Kompani. På Solbakken har han koreografi og regi på prosjekter i tillegg underviser han i både jazz- og samtidsdans.

Epost: geir.hytten@solbakken.fhs.no

LasseLasse Lindberg
TEATERLÆRER
Lasse er utdannet skuespiller ved Det statlige teaterakademiet i St. Petersburg og Teaterhøgskolen i Helsingfors. Han har også tatt PPU på KHIO. Han har jobbet som skuespiller innen teater og film i Russland, Finland, Norge og rundt i verden. Lasse underviser i skuespillerteknikk, improvisasjon og karakterarbeid. Det er viktig for Lasse at elevene føler seg trygge på scenen og har det gøy.

Epost: lasse.lindberg@solbakken.fhs.no

Dag Aanerud
VAKTMESTER
Dag Aanerud er tidenes vaktmester med lang erfaring fra de 7 hav. Like blid og serviceinnstilt som han er punktlig og handy.

Epost: vaktmester@solbakken.fhs.no

Brit Marie xBritt Marie Larsson
KJØKKENSJEF
Britt Marie er oppvokst på gård i Sverige. Det setter sitt preg på maten her på Solbakken. Her finnes ingen Toroposer og alt lages fra bunnen. Britt Marie vil lage sunn og god mat og ofte blir det varm lunsj.. Hun bor på Solbakken sammen med vår huskatt Emma. Om vi er på tur eller jobber ute sørger Britt Marie alltid for at vi har god mat med oss.

Epost: britt.marie.larsson@solbakken.fhs.no

01 Dagmara xDagmara Stankiewicz
KJØKKEN OG RENHOLD
Dagmara bor rett ved Solbakken. Hun jobber på kjøkkenet og er en eminent renholder. Hun er utdannet pedagog i Polen og er oppriktig engasjert i elevene. Hun liker å være med andre og prate med andre. Hennes motto er ”Man lærer aldri nok!”

02 Izabella xIzabella Musial
KJØKKEN OG RENHOLD
Izabella kommer fra Polen. Hun er utdannet og jobbet som frisør i Polen i 10 år. Iza er gift og har en sønn. Hun bor på Solbakken sammen med familien sin. Iza jobber som renhold- og kjøkkenassistent. Hun liker å jobbe og å møte folk, også liker hun å snakke og å lære norsk.

BrynBryn Holding
GJESTETEATERLÆRER
Bryn er utdannet ved LIPA. Han jobber som regissør for diverse kompanier i Englad. Som skuespiller har han bla. jobbet for Royal Exchange Theatre, New Vic, Theatre by the lake, Liverpool Everyman, York Theatre Royal og The Royal Shakespeare Company. De siste årene har han vært innom Solbakken i kortere eller lengre perioder og holdt ”Shakespearean tekst” seminar, samt undervist i Clown.