Solbakken Folkehøgskole | Ansatte
page,page-id-21202,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ansatte på Solbakken

_MG_8962_klar

Rune Sødal – Rektor

Rune er pedagog og kom til Solbakken etter å ha jobbet med læring og medvirkning internasjonalt og i Norge. Ønsket til Rune er at elevene skal ha stor medbestemmelsesrett og delta i stor grad i alt som skjer på Solbakken utenom de faglige timene.

E-post: rune.sodal@solbakken.fhs.no, telefon 97 76 31 63

_MG_8937_klar

Endre Haukland – Inspektør og teater/revy/filmlærer

Endre er skuespillerutdannet ved LIPA (The Liverpool Institute for Performing Arts), Oslo Fotokunstskole (film) og har vært både elev, sivilarbeider, lærer, inspektør og rektor ved Solbakken. Endre har jobbet mye med teater og revy, som regissør, forfatter og produsent. Han har laget flere kortfilmer og medvirket i flere tv-serier. Endre underviser i skuespillerteknikk, improvisasjon, idé og tekst, film og redigering.

E-post: endre.haukland@solbakken.fhs.no

_MG_8940_klar

Hilde Njøs – Musikkteaterlærer

Hilde er utdannet musikklærer og har vært rektor på Solbakken og Bårdarakademiet hvor hun også underviste. Hun har i tillegg hatt ansvar for musikkinnstuderingen av Les Miserables på Oslo Nye Teater. Nå er Hilde lærer på fulltid og underviser i kor, ensemblesang, individuell sang og interpretasjon.

E-post: hilde.njos@solbakken.fhs.no

_MG_8923_klar

Øyunn Bjørge – Teaterlærer

Øyunn har lang erfaring som skuespiller og sanger for bla Oslo nye teater. Har tidligere arbeidet som stemmeskuespiller og regissør samt hatt praksis på KHIO. Hun gleder seg over å dele av sitt engasjement for skuespillermetodene; Viewpoints og Metoden for fysiske handlinger og handlende analyse.

E-post: oyunn.bjorge@solbakken.fhs.no

_MG_8955_klar

Britt Marie Larsson Kjøkkensjef

Britt Marie er oppvokst på gård i Sverige. Det setter sitt preg på maten her på Solbakken. Her finnes ingen Toroposer og alt lages fra bunnen. Britt Marie vil lage sunn og god mat og ofte blir det varm lunsj.. Hun bor på Solbakken sammen med vår huskatt Emma. Om vi er på tur eller jobber ute sørger Britt Marie alltid for at vi har god mat med oss.
E-post: brittmarie.larsson@solbakken.fhs.no

.

HE

Hans Erik Sveum – Vaktmester, telefon 45453181

Hans Erik har vært mye forskjellig på Solbakken men nå er han vaktmester og lærer. Han er en praktisk kar med godt humør og bidrar på alle vis på Solbakken. Han tar gjerne noen sangtimer innimellom med elevene.
E-post: Hans.Erik.Sveum@solbakken.fhs.no

_MG_8996

Catherine Atundi Sødal – Kontorleder

Catherine er utdannet som journalist og har arbeidet på TV, i avis og radio. Nå arbeider hun på kontoret og på kjøkkenet på Solbakken. Hun ordner alt med Lånekassa og rapportering på kontoret og er glad i å lage vegetarmat på kjøkkenet.

Bryn Holding

Bryn Holding – Fast gjesteteaterlærer

Bryn er utdannet ved LIPA (The Liverpool Institute for Performing Arts). De siste årene har han vært innom Solbakken i kortere eller lengre perioder og holdt `Shakespearean tekst`seminar, samt undervist i `Clown og Skuespillerteknikk.

Bryn er  regissør for Scaffold Shakespeare Company i London og for Hammerpuzzle Theatre Company. Som skuespiller har han blant annet jobbet for Royal Exchange Theatre, New Vic, Theatre by the lake, Liverpool Everyman, York Theatre Royal og The Royal Shakespeare Company.

003 Geir

Geir Hytten – lærer i bevegelse og samtidsdans

Geir Hytten har utdanning gjennom Bårdar, London Contemporary School of Dance og Laban. På Laban var han medlem av Transition Dance Company og gjennomførte senere en Master i Dance Performance. Han jobber regelmessig med kompaniet Punchdrunk Theatre Experience, og var blant annet med i «Sleep No More» (London og Boston, USA). Geir har også samarbeidet mye med Jo Strømgren Kompani. På Solbakken underviser han både i jazz og samtidsdans. Han har også koreografi i produksjoner på skolen.
E-post: geir.hytten@solbakken.fhs.no

Marit Sørpebøl og Anne Marie Verket arbeider som kjøkkenassistenter og med rengjøring.