Get Social With Us
Solbakken Folkehøgskole | Ansatte
21202
page-template-default,page,page-id-21202,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ansatte på Solbakken

02 Harald xHarald Thompson Rosenstrøm
REKTOR
Harald har studert siviløkonomi, men er i utgangspunktet utdannet skuespiller ved Moscow Art Theatre School i Russland. Han har jobbet som skuespiller innen teater og film i Russland, Frankrike og Norge. Harald holder rektors time, er med på ballspill og underviser i skuespillerteknikk.

Epost: harald@solbakken.fhs.no
Telefon: 48188951

 

 

 

 

 

        
  
  

HILDE NJØS xHilde Njøs
MUSIKKTEATERLÆRER
Hilde har utdanning fra Musikklinja ved Bergen Lærerhøgskole (nå Grieg-akademiet) og dramalinja ved samme høgskole. Hun har også studert teatervitenskap ved Universitetet i Bergen. Hun jobbet 11 år på Solbakken før hun var med å starte opp Musikkteaterlinja ved Bårdar Akademiet. 2006 kom Hilde tilbake til Solbakken og underviser nå i sang, stemmebruk, kor, ensemblesang og interpretasjon.

Epost: hilde.njos@solbakken.fhs.no
Telefon: 95111591

 
 
 
 
 
 
 
 

Øyunn xØyunn Bjørge
TEATERLÆRER
Øyunn er utdannet musikalartist ved Ballettakademien i Göteborg og har tatt PPU på KHIO. Hun har lang erfaring som stemmeskuespiller og som skuespiller og sanger for bla. Oslo nye teater. Øyunn underviser i yoga, Viewpoints og Metoden for fysiske handlinger og handlende analyse.

Epost: oyunn.bjorge@solbakken.fhs.no
Telefon: 95907591

 
 
 
 
 
 
 
 

GeirGeir Hytten

DANSELÆRER
Geir er utdannet musikalartist ved Bårdar, og samtidsdanser ved London Contemporary School of Dance og Laban. Geir har Master i Dance Performance. Han jobber regelmessig med kompaniet Punchdrunk Theatre Experience, og har også jobbet mye for Jo Strømgren Kompani. På Solbakken har han koreografi og regi på prosjekter i tillegg underviser han i både jazz- og samtidsdans.

Epost: geir.hytten@solbakken.fhs.no
Telefon: 91838558

 
 
 
 
 
 
 
 

LasseLasse Lindberg
TEATERLÆRER
Lasse er utdannet skuespiller ved Det statlige teaterakademiet i St. Petersburg og Teaterhøgskolen i Helsingfors. Han har også tatt PPU på KHIO. Han har jobbet som skuespiller innen teater og film i Russland, Finland, Norge og rundt i verden. Lasse underviser i skuespillerteknikk, improvisasjon og karakterarbeid. Det er viktig for Lasse at elevene føler seg trygge på scenen og har det gøy.

Epost: lasse.lindberg@solbakken.fhs.no
Telefon: 98046649

 
 
 
 
 

 

 

Dag Aanerud
VAKTMESTER 
Dag Aanerud er tidenes vaktmester med lang erfaring fra de 7 hav. Like blid og serviceinnstilt som han er punktlig og
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Gro Mette Garmo

KONTORLEDER 
Gro Mette har balllettutdanning fra Paris og New York,  og jobbet som danser og pedagog ved fra 1976-1989. Hun har  Bachelorgrad i Økonomi /ledelse fra BI og Mastergrad i Innovasjon og Næringsutvikling fra Høgskolen Innlandet, med lang arbeidserfaring fra offentlige – og private kulturorganisasjoner, politikk  og med kommersialisering fra forskning.

Epost: gro.mette@solbakken.fhs.no

Telefon: 99570542
 

 

01 Dagmara xDagmara Stankiewicz
KJØKKEN OG RENHOLD
Dagmara bor rett ved Solbakken. Hun jobber på kjøkkenet og er en eminent renholder. Hun er utdannet pedagog i Polen og er oppriktig engasjert i elevene. Hun liker å være med andre og prate med andre. Hennes motto er ”Man lærer aldri nok!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

02 Izabella xIzabella Musial
KJØKKEN OG RENHOLD
Izabella kommer fra Polen. Hun er utdannet og jobbet som frisør i Polen i 10 år. Iza er gift og har en sønn. Hun bor på Solbakken sammen med familien sin. Iza jobber som renhold- og kjøkkenassistent. Hun liker å jobbe og å møte folk, også liker hun å snakke og å lære norsk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BrynBryn Holding
GJESTETEATERLÆRER
Bryn er utdannet ved LIPA. Han jobber som regissør for diverse kompanier i Englad. Som skuespiller har han bla. jobbet for Royal Exchange Theatre, New Vic, Theatre by the lake, Liverpool Everyman, York Theatre Royal og The Royal Shakespeare Company. De siste årene har han vært innom Solbakken i kortere eller lengre perioder og holdt ”Shakespearean tekst” seminar, samt undervist i Clown.