Solbakken Folkehøgskole | Kontorleder
21996
page-template-default,page,page-id-21996,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

KONTORLEDER I 100% STILLING

Drømmer du om livet på landet? Vi søker etter kontorleder til idylliske Solbakken. Med stillingen medfølger tjenestebolig i landlige omgivelser.

Solbakken er en frilynt folkehøgskole som ligger på Skarnes i Hedmark en time fra Oslo.

Solbakken er en liten skole med en ambisiøs visjon om å være en utforskende og ledende folkehøgskole innen scenekunst. Skolen har et variert tilbud innen teater, sang og dans og har kapasitet til 46 førsteårselever og 16 andreårselever.

Vi søker etter en fleksibel og genuint engasjert kontorleder. En selvstendig og ansvarlig person som trives i selskap med ungdom.

Arbeidsoppgavene vil være:

• Overordnet ansvar for kontorgjøremål, bla: oppfølging av wisweb og lånkassen, føre fravær, lage timeplaner, årsplaner, tilsynslister, vitnemål, følge opp elevinnbetalinger ol.
  • Fungere som en assistent og sekretær for rektor
  • Være administrasjonens kommunikasjonsledd mot elevene
  • Produsent i kurssammenheng
  • Arbeid med markedsføring og nettsider
  • Kontakt med elever
  • valgfag

Ønskede kvalifikasjoner:

• Relevant utdanning
  • Kunnskap om data og markedsføring
  • Erfaring fra folkehøgskole eller andre utdanningsinstitusjoner
  • Erfaring fra arbeid med barn og unge

Personlige egenskaper:

• Arbeide effektivt og selvstendig
  • Være omgjengelig og åpen
  • Ha god gjennomføringsevne
  • Ha stor arbeidskapasitet

Lønn etter avtale og medlemskap i Statens Pensjonskasse.

Aktuelle søkere blir kalt inn til intervju.

Stillingen er ledig fra 1.08.2018, men kan tiltredes senere dersom dette er ønskelig.

For flere opplysninger kontakt Harald Thompson Rosenstrøm på telefon 481 88 951. Søknad og CV må sendes senest 25.06 2018 til Solbakken folkehøgskole, Ellingsrudveien 10, 2100 Skarnes, eller på epost til harald@solbakken.fhs.no