Get Social With Us
Solbakken Folkehøgskole | Kortkurs
20988
page,page-id-20988,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

 

 

Kortkurs

På Solbakken har vi til enhver tid korte kurs som er åpne for alle. Noen av disse er faste og går over lengre tid mens andre går over en helg eller uke.

 

Mindfulness Yoga i Rånåsfoss

 

Sted: Grendehuset Auli

Tid: Tirsdager mellom 1100 og 1200

Passer for deg som aldri har hatt yoga før, er nysgjerrig på mindfulness eller vil koble av, puste og gi deg selv en time med ro.

Pris: 12 uker kr 900,- Student/pensjonist/sykemeldt kr 450,-

Instruktør: Øyunn Bjørge. Hun tar påmelding på 95907591

Stater 28 februar 2017

 

Ballspill Oslo

Vår lærer Endre Haukland har startet kortkurs i ballspill i Oslo for dem som er interessert i å lære mer om ballspill, ønsker fysisk trening og hyggelig sosial omgang.

 

Sted: Lakkegata skole

Tid: Hver torsdag mellom 1700 og 1930.

Påmelding til Endre Telefon 41417395

 

 

Yoga:

Sans Yoga tilbyr sesong- og weekendkurs i yoga på Solbakken. Her kan du være deg selv, lade batteriene, utvikle deg, og nyte stillheten. Yoga er en fantastisk uviklingsprosess for hele mennesket. Gjennom yoga søker kropp, sinn, sjel og sanser forening og forsoning i det eneste som virkelig er – øyeblikket her og nå. Les mer om Sans Yoga her.

Yogaåret er delt opp i 3 sesonger; vinter/vår, sommer og høst/vinter. Når du melder deg på til en sesong er du sikret plass den/de dagene du ønsker å trene. Dersom vi har ledige plasser på kursene, er det også mulig å komme på Drop In-timer. Her finner du mer informasjon om vårt sesongtilbud.

Weekendkurs tilbyr vi flere av i løpet av sesongen, både innenfor yoga og andre former for bevegelse, filosofi og selvutvikling. Følg med her.

Seniordans på Solbakken

Seniordans er et tilbud til alle som liker å danse og å bevege seg til musikk.

Vi danser både ringdanser, pardanser, i gamle og mer moderne rytmer.

Her er det ingen aldersgrense verken oppad eller nedad, og dere behøver ikke å være par!

Vi møtes i hyggelig sosialt samvær i dansen og rundt lunsjbordet, hver mandag kl 1030 og hver onsdag kl 1800.

Seniordans Solbakken er medlem av Seniordans Norge Hedmark.

Påmelding direkte til Liv Disenmyren, telefon: 41 68 99 75

Revykurs

Solbakken holder jevnlig revykurs. Vi holder kurs for skole- og amatørrevyer. Kurset går som oftest gjennom en helg og omfatter regi, koreografi, skuespillerteknikk, lek og oppvarmingsøvelser, rolleinnstudering, prosessveiledning og samarbeid om kunstneriske valg.

Ring Solbakken Folkehøgskole på telefon: 62 96 70 70.

 

Høsten 2016 har vi sang og sanginnstuderingkurs på Solbakken. I forbindelse med Odalsrevyens øvinger har inne Hilde Njøs som lærer og undervisningen skjer på Solbakken Folkehøgskole i Linneastua. Vil du trene i avansert ensemblesang ta kontakt med Hilde Njøs på telefon 95111591. Kurspris kr 100,- pr gang.