Get Social With Us
Solbakken Folkehøgskole | Kortkurs
20988
page,page-id-20988,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

KORTKURS
På Solbakken har vi til enhver tid korte kurs som er åpne for alle som ikke går på skolen. Noen av disse er faste og går over lengre tid mens andre går over en helg eller uke. Siste nytt om kurs finner du her.

 

SANG OG INTERPRETASJONSKURS
Kurset er godt egnet for deg som har sunget eller spilt piano lenge, du som holder på med teater og ønsker å lære å bruke stemme og kropp mer hensiktsmessig, deg som synger i kor eller deg som leter etter et påskudd for endelig å komme i gang.
Kurset undervises av Rita Therese Ziem (operasanger og artist).
Vi kan love en- til- en undervisning, gruppeundervisning, mulighet for å delta på konsert samt nyttig dramaundervisning. Vi har få plasser, så nøl ikke med å melde deg på eller melde din interesse.
Påmelding sendes direkte til kursansvarlig, Rita Therese Ziem:
ritaziem@hotmail.com / 99571655.

 

BALLSPILL I OSLO
Vår lærer Endre Haukland har startet kortkurs i ballspill i Oslo for dem som er interessert i å lære mer om ballspill, ønsker fysisk trening og hyggelig sosial omgang.
Sted: Lakkegata skole
Tid: Hver torsdag mellom 1700 og 1930.
Påmelding til Endre Telefon 41417395

 
YOGA
Sans Yoga tilbyr sesongkurs i yoga på Solbakken. Her kan du være deg selv, lade batteriene,
utvikle deg, og nyte stillheten. Yoga er en fantastisk uviklingsprosess for hele mennesket. Gjennom yoga søker
kropp, sinn, sjel og sanser forening og forsoning i det eneste som virkelig er – øyeblikket her og nå. Les mer om Sans Yoga her.
Yogaåret er delt opp i 3 sesonger; vinter/vår, sommer og høst/vinter. Når du melder deg på til en sesong er du sikret plass den/de dagene du ønsker å trene. Dersom vi har ledige plasser på kursene, er det også mulig å komme på Drop In-timer. Her finner du mer informasjon om vårt sesongtilbud.
Weekendkurs tilbyr vi flere av i løpet av sesongen, både innenfor yoga og andre former for bevegelse, filosofi og selvutvikling. Følg med her.

 

SENIORDANS PÅ SOLBAKKEN
Seniordans er et tilbud til alle som liker å danse og å bevege seg til musikk.
Vi danser både ringdanser, pardanser, i gamle og mer moderne rytmer.
Her er det ingen aldersgrense verken oppad eller nedad, og dere behøver ikke å være par!Vi møtes i hyggelig sosialt samvær i dansen og rundt lunsjbordet, hver mandag kl 1030.
Seniordans Solbakken er medlem av Seniordans Norge Hedmark.
Påmelding direkte til Liv Disenmyren, telefon: 41 68 99 75