Solbakken Folkehøgskole | Mitt beste minne…
page,page-id-21271,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Mitt beste minne fra Solbakken

Maria-Ying
Solbakken er et veldig fint sted å være. Alle går på én linje med revy, dans, teater og forskjellige valgfag. En så liten folkehøyskole med bare 34 elever, er det som gjør at vi har et så godt samhold, og hver enkelt elev får individuell oppfølging. Jeg har blitt mye flinkere til å synge og danse.
Og ikke minst fått venner for livet. Et år på Solbakken var det jeg trengte. Jeg er glad jeg søkte her.

– Maria Ying, Skjærhallen

Charlotte

Solbakken er det fineste stedet med de fineste dyrene, brudepikene og gamlisene.
– Charlotte, Oslo

Christine

Pia

Fellesskapet mellom elever og ansatte.
– Pia, Fjellhamar

Benjamin

Har mangt et godt minne fra timene tilbragt under flygelet sammen med en cello. Eller den gangen noen lurte på om jeg fikk kanoen opp i plan på Karterud.
– Benjamin, Larvik

ùyunnHver gang jeg har kommet inn på kostymen til prodøkt og 10 fokuserte elever har sittet klare med manus motiverte for å jobbe.
– Øyunn, Rånåsfoss

Anette

Første åpen scene, og den applausen jeg fikk, trodde aldri jeg kunne få den responsen jeg fikk. Slik er det når man er sjenert og ikke vil være til bry, men på Folkehøgskole blir man tøffere, og mer selvsikker!
– Anette, Stange

Eivind

Rigge lys å lyd med Endre på Glomdalrevyen.
– Eivind, Flateby

Da vi saThorng Seasons of Love til et brennende piano.
– Thor, Alversund

Da vi så et stykke på RSC i Stratford. Seminar med Max Rubin og dype kveldssamtala og tekoppa Kirstipå diverse rom.
– Kirsti, Skaland

Ida

Da vi hadde båltenning og grilla og sto og så på bålet. Og den gangen vi dro og plukket poteter i rektors time mens vi (vertfall noen av oss) sang slavesanger. Og da vi lekte gjemsel med Sandvikarevyen så det lå masse mennesker som gjemte seg overalt på skolen
– Ida, Hønefoss