Solbakken Folkehøgskole | Opptakskriterier – for 1. klasse
21978
page-template-default,page,page-id-21978,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

OPPTAK OG PRIS

Søknadsskjema fyller du ut på folkehogskole.no. Vi har ingen søknadsfrist, men opptaket av nye elever starter 1. februar.
Følger du linken kommer du direkte til søknadsskjema.

Vi på Solbakken folkehøgskole ønsker å gi våre elever et utfordrende år der personlig og faglig utvikling står i sentrum. Hver enkelt elev er viktig for at vi skal nå dette målet, derfor har vi noen krav til de som søker.

OPPTAKSKRITERIER – FOR 1. KLASSE

* Søkere må i utgangspunktet være 18 år. Unntak gjøres i spesielle tilfeller.
* Vi på Solbakken folkehøgskole er veldig opptatt av at elevene tar aktivt del i undervisningen og fellesskapet og ønsker ikke elever som er ute etter et hvile(ligge-i-sengen)år. Derfor er vi opptatt av tidligere fravær og karakterer i orden og oppførsel.
* Selvstendighet og ansvar for egen læring vektlegges sterkt.
* Opptaksgebyr må være innbetalt før skoleplassen din er sikret.