Solbakken Folkehøgskole | Prosjekter og valgfag
page-template-default,page,page-id-22153,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

I tillegg til høst- og vårproduksjon har vi flere store og små prosjekter i løpet av året:

• Samarbeid med Teaterhøjskolen Rødkilde – elever ved Rødkilde besøker oss på Solbakken og vi besøker dem på deres skole i Danmark. Sammen har vi ulike workshoper.
  • Samfunnsprosjekt – vi reiser ut fra skolen og jobber på steder som – rusinstitusjoner, fengsel, asylmottak, ungdomsskoler, barnehager.
  • Samarbeid med barnekor og seniordans – vi har god kontakt med ulike grupper i lokalsamfunnet og skaper spennende prosjekter med dem på laget.
  • Julekonsert – hvert år øver inn et eget repertoar og synger julen inn i Oppstad kirke.

Hver kveld har vi ulike valgfag på skolen –  de er både lærerstyrte- og elevstyrte. Les mer om noen av valgfagene våre her