Get Social With Us
Solbakken Folkehøgskole | Reglement
21077
page-template-default,page,page-id-21077,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Reglement

Vi på Solbakken folkehøgskole ønsker å gi våre elever et utfordrende år der personlig og faglig utvikling står i sentrum. Hver enkelt elev sin innstilling er viktig for at vi skal nå dette målet, og vi tilrettelegger i stor grad for dialog rundt hva som skal til for at vi skal få et godt læringsmiljø.

 

Skolen har noen få grunnregler som at det skal være helt rolig på byggene kl. 2300 så de som vil kan sove. Det er heller ikke lov å røyke hvor en vil. Utover disse grunnreglene bestemmer elevene selv mange av reglene. Dette er med på å skape et godt læringsmiljø. Så hva reglene faktisk blir avhenger av elevgruppen. Om ikke reglene fungerer til det beste for alle så tas de opp til ny diskusjon.

 

Vi tror at sterkt lokaldemokrati skaper reel ansvarsbevissthet og som skole er vi veldig opptatt av at elevene er med og deltar aktivt. Vi legger ikke opp til et hvileår på Solbakken.

 

Ved høyt fravær etter skolestart forbeholder vi oss retten til å utvise da vi mener at dette er ødeleggende for den faglige utviklingen for elevgruppen.