Solbakken Folkehøgskole | Reglement
page,page-id-21077,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Reglement

Vi på Solbakken folkehøgskole ønsker å gi våre elever et utfordrende år der personlig og faglig utvikling står i sentrum. Hver enkelt elev sin innstilling er viktig for at vi skal nå dette målet, og vi tilrettelegger for stor grad av dialog rundt hva som skal til for at vi skal få et godt læringsmiljø.

Sigmund

Skolen har noen få grunnregler som at det skal være helt rolig på byggene kl. 2300 så de som vil skal kunne sove. Det er heller ikke lov å røyke hvor en vil. Utover disse grunnreglene bestemmer elevene selv mange av reglene som har som formål å skape et godt læringsmiljø. Så hva reglene faktisk blir avhenger av elevgruppen. Om ikke reglene fungerer til det beste for alle så tas de opp til ny diskusjon.

Vi tror at sterkt lokaldemokrati skaper reel ansvarsbevissthet og som skole er vi veldig opptatt av at elevene er med og deltar aktivt. Vi legger ikke opp til et hvileår på Solbakken.

Ved høyt fravær etter skolestart forbeholder vi oss retten til å utvise da vi mener at dette er ødeleggende for den faglige utviklingen for elevgruppen.