Solbakken Folkehøgskole | Søk 2. klasse
21989
page-template-default,page,page-id-21989,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Nå kan du søke 2. klasse selv om du har gått et annet sted tidligere!

Ønsker du å satse på skuespill eller regi? Har du gått et år på folkehøgskole med teater som fordypning eller har annen relevant erfaring? Da er et 2. år på Solbakken kanskje noe for deg.

I år skal vi ha en blanding av elever som har gått teater på Solbakken Folkehøgskole og eksterne søkere. Opptakskriterier er at du har gått et år på folkehøgskole med teater som fordypning, eller har annen relevant erfaring, at du er en lagspiller, har lite fravær og er motivert for et svært lærerikt og intensivt skoleår.

Ettersom det er viktig å danne en gruppe som fungerer godt sammen vil vi kalle inn søkere som tilfredsstiller opptakskravene på intervju. Relevant erfaring fra folkehøgskole eller annen relevant erfaring må dokumenteres.

Søknadsfrist er 1. august. Det er få plasser, så søkt raskt om du er interessert!

SØK NÅ! Trykk her for å komme til søknadsskjemaet på folkehogskole.no