Get Social With Us
Solbakken Folkehøgskole | Teater & Samfunn
22076
page-template-default,page,page-id-22076,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

 

Interessert i å jobbe med mennesker, gjøre en forskjell i samfunnet og kanskje til og med endre folks liv? Vil du at folk skal høre på og få med seg det du sier? Lyst til å bli med på studietur og besøke teatergrupper i byer og flyktningleirer i Libanon?  Bli bedre kjent med hvordan teaterteknikker og -metoder kan bidra til blant annet politisk påvirkning og helsefremmende arbeid på vår nye linje.

Hva med å skrive en monolog om det du bryr deg mest om og framføre den for en gjeng politikere, skape en teaterforestilling om og med flyktninger, arrangere forumteater for ungdom om for eksempel mobbing og sosiale medier, gjennomføre usynlig teater under en valgkamp og bli kjent med teaterformers politiske kraft i land som Sør-Afrika og Russland?

Linjen åpner mange muligheter for deg som ønsker å jobbe med teater, dans og musikk enten i, eller utenfor Norge og som vil ha praktiske metoder og verktøy å bruke for ulike grupper og for å oppnå ulike mål.

Solbakken har teater, sang og dans i fokus. Vi forsøker å tilpasse undervisningen dine interesser. På skolen vil du bla. ha fagene: skuespillerteknikk, dans, kor, stemmebruk, og yoga.