Get Social With Us
Solbakken Folkehøgskole | Opptaksprøvetid på Solbakken
21296
post-template-default,single,single-post,postid-21296,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Opptaksprøvetid på Solbakken

Etter grundig jobbing hele høsten setter mange av elevene nå ut for å ta opptaksprøver til skuespill og musikalskoler. Teaterhøgskolen i Malmø er først ut med opptaksprøver så følger Khio; http://www.khio.no/Norsk/Teaterhogskolen/#10222, Hint; http://www.hint.no/studietilbud/?S_OBJECTID=ABAAAABAWZUF, Lipa; http://www.lipa.ac.uk/, Bårdar; http://baardar.no/utdanning/, Musikkteaterhøyskolen; http://musikkteaterhoyskolen.no/ osv. Sverige, Norge og England er hovedmålet til våre elever som ønsker seg videre i denne retningen.

Solbakkens mange gjestelærere fra disse skolene og andre gjør forberedelsene litt enklere. I tillegg er det stadig innom tidligere elever som er under utdanning eller allerede i jobb i bransjen og deler av sin erfaring så Solbakkennettverket vokser stadig. Mari Lerberg Fossum fikk rollen i den norske produksjonen av Skjønnheten og udyret.

MARI LERBERG FOSSUM