Get Social With Us
Solbakken Folkehøgskole | Skuespiller
22058
page-template-default,page,page-id-22058,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Skuespillerlinjen på Solbakken folkehøgskole kombinerer alle de fagene du trenger for å bli en komplett skuespiller: skuespillerteknikk, sang, dans, teater, musikkteater og filmskuespill.

Skoledagen er delt i to, første del av dagen gir deg grunnleggende trening innen ulike disipliner, som gjør deg til en bedre skuespiller. Fag som samtidsdans, jazzdans, yoga og styrketrening gjør at du lærer å beherske kroppen din, fag som stemmebruk og kor at du lærer å bruke stemmen som et instrument og skuespillerteknikk at du lærer å spille teater.

Andre del av dagen har man prosjekt, som kan variere fra grunnleggende skuespillerarbeid, produksjonsarbeid, scenearbeid, filmskuespill, masterclass i sang, musikkteateroppsetning, danseforestilling, teaterprosjekt i lokalsamfunnet, til monologarbeide og auditiontrening.

Forskjellige lærere underviser forskjellige teknikker så du får et bredt spekter av verktøy i verktøykassen din.

Det undervises blant annet i Stanislavskij metoden, Michael Checov teknikk, Meisner/ Metod Acting, Viewpoint og CVT (complete vocal tecnique).

På lørdager har vi ulike lørdagsseminar med gjestelærere fra inn- og utland. Noen av disse er faglig rettet, mens andre er av sosial art.

På Solbakken har du forskjellige lærere gjennom året. Alle lærere har fagutdanning, blant annet fra Moscow Art Theatre School, GITIS, St. Petersburg Teaterakademi, London Contemporary School of Dance og Ballettakademien i Göteborg.

Det unike med skuespillerlinjen på Solbakken er at du får utforske deg selv og scenekunstfeltet, i trygge rammer og med tett oppfølging av svært kompetente lærere.

https://www.youtube.com/watch?v=taW6JjjTHQk