Get Social With Us
Solbakken Folkehøgskole | Sommerkurs i sang fra 5.-12. august 2018.
22005
post-template-default,single,single-post,postid-22005,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Sommerkurs i sang fra 5.-12. august 2018.

Sommerkurs i sang fra 5.-12. august 2018.

Nok en gang holder Rita Therese Ziem sommerkurs på Solbakken Folkehøgskole. Kurset er åpent for alle og vi har plass til ca. 20 deltakere. Vi ønsker alle sangglade mennesker velkommen til en lærerik uke!

 

Fra søndag til søndag kan du sove og spise godt på Solbakken Folkehøgskole, med masser av tid til å øve, lære mer og bli kjent med andre sangere som er like opptatt av å synge som du er.

Opplegget vil bestå av felles oppvarming og stemmeøvelser, masterclass og enkelttimer, i tillegg til avslutningskonsert der du kan delta med ett eller flere nummer. Den eksakte timeplanen sendes til deltakerne direkte. Ta gjerne kontakt ved ytterligere spørsmål. Vi garanterer uansett at du får tilbud om masterclass, enkelttime, fellestimer i stemmehelse og konsert. I tillegg blir det daglige teatertimer med Solbakken Folkehøgskoles rektor, Harald Thompson Rosenstrøm.

 

Rita Therese Ziem er en strålende operasanger som allerede har sunget en haug med roller på internasjonale scener, til tross for sin unge alder. Hun har lang erfaring med å undervise formidling, og forberede ferske (og mindre ferske) sangere til konsert. Gled dere til en utfordrende og lærerik uke i godt selskap!

Dersom du ønsker å delta, send e-post til: harald@solbakken.fhs.no

Ta kontakt på tlf: 62967071 dersom du har spørsmål.