Solbakken Folkehøgskole | Velkommen til vårforestillingene.
post-template-default,single,single-post,postid-21435,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Velkommen til vårforestillingene.

2 klasseproduksjonene:

Colder than here:
Fredag 1. mai klokken 1400
Lørdag 2. mai klokken 1400
Søndag 3. mai klokken 1630

Vanya and Sonia and Masha and Spike:
Fredag 1. mai klokken 1930
Lørdag 2. mai klokken 1930
Søndag 3. mai klokken 1400

Forestillingene er gratis!
For reservasjon av billetter send en meldig med navn, stykke, dato og antall billetter til nr: 928 63 705

Colder than here:
Stykket handler om Mia som er døende på grunn av beinkreft, og hvordan hun, hennes mann Alex og døtrene Harriet og Jenny takler dette. Vi følger familien i de siste månedene i Mia’s liv, og kommer tett innpå døden på godt og vondt.

Vanya and Sonia and Masha and Spike:
I en gammel villa i Bucks County har det vokst opp en søskenflokk på tre; Vanya, Sonia og Masha. Vanya og Sonia ble tvunget til å være igjen for å ta vare på deres syke foreldre fram til foreldrenes død, mens Masha bygget sitt liv rundt en suksessfull skuespillerkarriere. De to ulykkelige søsknene bruker som regel å tilbringe dagene sine ved å sitte i vinterhagen og se ut av vinduet. Denne dagen, derimot, skulle vise seg å bli en dag utenom det vanlige når Masha kommer hjem med trojanere i baklomma.

Stykkene er oversatt av elevene selv, med hjelp fra Sindre B. Tjørswaag og Endre Haukland og er regissert av Endre Haukland.

1ste klasse produksjonen:

“Vi skulle begynt på nytt”

Elevene fra første klasse ved Solbakken Folkehøgskole ønsker deg hjertelig velkommen til forestilling.

En visning bestående av scener fra stykkene “Lilla”, “Dødsvariasjonar” og “Natta syng sine songar” av Jon Fosse, og sanger av blant annet Kari Bremnes.

Regi – Øyunn Bjørge
Musikalsk ansvarlig – Hilde Njøs

Forestillingsdatoer
Torsdag 30. april kl 19.30
Fredag 1. mai kl 16.30
Lørdag 2. mai kl 16.30

For reservasjon av billetter send en melding med navn, dato og antall billetter til nr. 48 24 03 54 (Mona Husby).
Forestillingene er gratis.VÅR14